nga AgroWeb më 12 May, 2022

Cilën Verë Duhet të Zgjidhni për Mishin? Këshillat e Duhura

Nuk është sekret që mishi i kuq shkon me një verë të kuqe me aromë frutash. Këtë kombinim me siguri do ta gjeni të njejtë në çdo vend të botës. E megjithatë larmishmëria e zgjedhjeve të verërave të kuqe është sa interesante aq edhe konfuzuese. Tashmë jemi në periudhën kur kjo pije konsumohet më se […]

nga AgroWeb më 10 June, 2020

Kostoja Psikologjike dhe Emocionale e Shkaktuar nga COVID-19

Ndërsa Evropa dhe Shtetet e Bashkuara po rihapen me hapa të kujdesshëm, pas masave shtrënguese të izolimit në përgjigje të koronavirusit, ekspertët thonë se pasojat emocionale dhe psikologjike të krizës do të ndjehen për një kohë të gjatë. Kombet e Bashkuara u kanë rënë kambanave të alarmit për mundësinë e rritjes së rasteve të vetëvrasjeve […]