kokrrat e kafese

Dallimi Midis Kafesë Së Pjekur Shumë Dhe Kafesë Së Pjekur Mesatarisht

Shumica e njerëzve pinë kafenë që iu serviret, ndaj mezi e kuptojnë idenë e llojeve të ndryshme të kafesë. Për...

Konsumi i Kokrrave të Kafesë – Përfitimet dhe Efektet në Organizëm

Siapas një studimi ku AgroWeb.org mbështetet, kafeina, përbërësi më i rëndësishëm i kafesë është droga psikoaktive më e konsumuar në...