komposto dardhe

Gorrica – Dardha e Egër e Mbrojtur Nga Vetë Natyra

Nëse kërkoni fruta organike, të egra ashtu si natyra i ka bërë, gorricat janë fruti ideal. Gorrica përmbledh më se...

Komposto e Dardhës – Shija Joshëse Shqiptare

Shqipëria është një vend shumë i njohur në lidhje me kompostot e frutave. Kompostot e kumbullës, pjeshkës dhe qershisë janë...