Kopeshtari

Si të Kujdeseni për Bimën e Kamomilit

Bima e kamomilit nuk kërkon ndonjë aftësi të madhe për tu mirëmbajtur dhe është një bimë e mrekullueshme për çdo...

5 Bimë Fantastike Që Mund T’i Rrisni Në Hije

Është e vështirë të mos i admirosh oborret dhe kopshtet e mbushura me gjelbërim dhe lule shumëngjyrëshe. Nëse gjithmonë keni...

Perimet që Duhet të Mbillni në Mars – Të Freskëta dhe Bio në Ballkonin Tuaj

Marsi është muaji perfekt për të mbjellë bimët më të dashura. Në këtë muaj ju mund të vini në përdorim...

5 Këshilla Kopshtarie Për Kujdesin Gjatë Vjeshtës Dhe Për Muajt e Ardhshëm

Kujdesi për bimët duhet të jetë përgjatë gjithë vitit, veçanërisht në periudhat më të ashpra të tij. Që kopështi juaj...