nga AgroWeb më 27 January, 2021

Viti Nis Me Rritjen e Çmimeve të Miellit dhe Vajit

Viti i ri 2021 nisi me rritjen e çmimeve të cigareve, miellit dhe vajit në pikat e pakicës në vend. Çmimet e paketave të cigareve u shtrenjtuan me 10 lekë si rrjedhoje e rritjes së akcizës nga 1 janari me 5 lekë. Çmimi mesatar për paketë shkoi në 260 lekë ose 4 për qind më […]

nga AgroWeb më 17 March, 2020

Shqipëria rrezikon krizë ekonomike për shkak të COVID-19

Shqipëria lufton rreptësisht përhapjen e infeksionit COVID-19, por ndërprerja e jetës publike ka paralizuar shumë biznese në vend. FMN, opozita e bizneset kërkojnë masa për kufizimin e ndikimit ekonomik të pandemisë.  Në Shqipëri nis të hënën zbatimi i aktit normativ të qeverisë Rama për forcimin e masave në parandalimin e përhapjes së infeksionit me COVID-19. […]