kujdesi ndaj lekures

9 Arsye Pse Duhet të Përdorni Serumin e Vitaminës C Për Lëkurën

Vitamina C konsiderohet si një nga përbërësit më të mirë në treg për trajtimin e lëkurës tuaj dhe çelësi për...

Vaji i Arganit – Ari i Shkretëtirës dhe Mrekullitë për Lëkurën

Vaji i Arganit është një nënprodukt organik i bërthamave të pemës së Arganit. Këto pemë vijnë nga Maroku dhe janë...

Mitet e Kujdesit Ndaj Lëkurës Të Cilat Duhet t’i Shmangni

Shumica e miteve për kujdesin ndaj lëkurës kanë marrë jetë pikërisht nga kompanitë apo personat që deshirojnë të shesin produktet...