nga AgroWeb më 31 August, 2020

Pse Shqiptarët Vuajnë Më Shumë Nga Tensioni i Lartë – Kujdesi Që Duhet Të Tregoni

Sëmundja prej të cilës vuajnë më shumë shqiptarët është Hipertensioni, i njohur ndryshe si tensioni i lartë i gjakut. Sipas të dhënave zyrtare të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore, të cilave i referohet AgroWeb.org, tensioni i lartë i lartë i gjakut që futet tek sëmundjet kardiovaskulare bashkë me diabetin janë dy sëmundjet prej të cilave shqiptarët […]

nga AgroWeb më 9 March, 2020

Koronavirusi – Çfarë i Shkakton Organizmit dhe Kujdesi Që Duhet të Bëni

E gjithë bota është në alarm. Nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Kanada, Australi, dhe Europë viktimat e para në secilin kanë mobilizuar autoritetet më të larta në nivel shtetëror. Koronavirusi, me origjinë nga qyteti Wuhan në Kinë, u evidentua në një market me produkte deti. Në Kinë, aktualisht rreth 3,120 persona kanë humbur jetën ndërsa 80,739 rregjistrohen […]