nga AgroWeb më 17 June, 2022

Kumështa – Pija që Ndihmon me Tretjen e Shpejtë

Hirra është e pasur me tetë minerale, vitamina kryesisht ato të grupit B, aminoacide, enzima dhe shumë elemente të tjera të shëndetshme. Ajo përdoret gjerësisht në mjekësinë popullore për të trajtuar probleme të ndryshme shëndetësore. Duke nisur nga shqetësimet e mëlçisë e deri tek pastrimi i enëve të gjakut. Sot AgroWeb.org ju tregon përgatitjen e […]

nga AgroWeb më 19 May, 2021

Shija Malësore – Pesë Receta Tradicionale Veriore

Thuhet se fjala kuzhinë vjen nga bashkimi i ku dhe ziejmë, pra vendi ku gatuajmë. Një nga pikat e forta tërheqëse të vendit tonë është pikërisht kulinaria. Gatimet tradicionale janë pjesë e kulturës sonë dhe kalohen brez pas brezi në mënyrë që të mos humbasin. AgroWeb.org ka publikuar artikuj të cilët përmbledhin recetat më të […]