nga AgroWeb më 17 February, 2022

Kundër Reumatizmës – Si të Përgatisni dhe Përdorni Pluhurin e Trëndafilit të Egër

Në Shqipëri, rastet e pacientëve që vuajnë nga reumatizma janë në rritje duke prekur edhe moshat nën 30-vjeç. Shkak është stili i keq jetesës dhe kequshqyerja. Reumatizma është një sëmundje që ka të bëjë me dëmtimin e kyçeve të trupit, të cilat në çdo lëvizje të trupit shkaktojnë dhimbje. Mjekët deklarojnë se një regjim i […]

nga AgroWeb më 18 January, 2018

Si të Përdorni Çajin e Rigonit Për Shërim të Shpejtë

Jemi në periudhën kur problemet me rrugët e frymëmarrjes arrijnë kulmin.  Lëngu i rigonit është zgjidhja më e mirë që ofron natyra për problemet e stinës. Alergjitë, azma, organizmat e dëmshëm dhe ndotësit e ndryshëm shkaktojnë probleme të shumta për rrugët e sipërme të frymëmarrjes. Simptomat e këtyre problemeve përfshijnë por nuk janë të kufizuara me […]