nga AgroWeb më 8 June, 2018

Cilat Janë Produktet E Natyrës Që Mbrojnë Mushkëritë Gjatë Jetës

Funksioni i mushkërive plotësohet kur njeriu mbush 25 vjeç. Pas moshës 35 vjeçare, funksioni i mushkërive pëson një rënie graduale. Me kalimin e viteve, vështirësia në frymëmarrje është më e madhe. Një studim i ri mbi funksionin e mushkërive, të cilit i referohet AgroWeb.org, zbuloi se flavonoidët  mund të ngadalësojnë përkeqësimin e mushkërive gjatë jetës. […]

nga AgroWeb më 4 January, 2018

Çaji i Mentes – Për Frymëmarrje të Qetë

Çaji i mentes rradhitet në listën e pijeve më të shëndetshme në botë. Ky çaj është shumë i shijshëm dhe aspak i mundimshëm në përgatitje. Vlerat shëndetësore që përcjell lëngu i mentes janë të njëjtat me ato të gjetheve. Rrjedhimisht, ky lëng mund të përshkruhet shumë mirë si ideal. Gjethet e mentes janë shumë të […]