Lakror

Pispili me Spinaq dhe Gjizë – Cili është Kombinimi Perfekt

Peta e misrit, e cila njihet ndryshe si lakror me miell misri apo edhe pispili është një nga ushqimet më...

Lakror me Spinaq dhe Krem Qumështi – Një Recetë e Përkryer

Lakrori është një recetë që i përket totalisht qytetit të Korçës. Ai, ndryshe nga byreku i zakonshëm, përgatitet me dy...

Receta e Përkryer e Lakrorit sipas Amvisave nga Devolli

Nëse doni të provoni shijen e përkryer të lakrorit me nam nga zona e Devollit, ndiqni hapat e përgatitjes në...