nga AgroWeb më 9 January, 2018

Shega dhe Aloe Vera – Absolute Për Shëndet të Plotë

Kombinimi i një fruti si Shega me Aloe Vera është një nga kurat më të fuqishme që natyra ofron. Vlerat e këtij bashkimi janë të rralla pasi fuqitë e kombinuara arrijnë të shërojnë organizmin. Kohët e fundit lëngu i kombinuar i të dyjave ka fituar mjaft vëmendje dhe popullaritet në mesin e njerëzve që kujdesen […]

nga AgroWeb më 15 December, 2017

Mollët Dibrane Sjellin Lëngun e Parë Natyral në Shqipëri

Thonë që çdo qytet ka një aromë. Disa janë të lehta e disa që të dehin. Kushdo që ka shkuar në Dibër e kupton mirë se për çfarë po flasim. Aroma ndjellëse e luleve të blirit dhe ajo kundruese e mollëve janë shenja që je në Peshkopi. Por po të pyesësh Veip Salkurtin, një dibran […]

nga AgroWeb më 17 July, 2017

Athtësia tipike e lëngut të qershive