Lengu i Gjelit te Detit

Si Të Gatuani me Mjeshtëri Gjelin e Detit – Mënyra dhe Temperatura e Duhur

Gjeli i detit është një nga sfidat më të mëdha të një amviseje për menunë e vitit të ri. Me...

Supë me Lëngun e Gjelit të Detit – E Lehtë Plot Shije dhe Shëndet

Vërtet tradita na ka mësuar që mishin e Gjelit të Detit ta konsumojmë të pjekur mirë në darkën e ndërrimit...

Për Sa Kohë Mund Ta Ruani Në Frigorifer Gjelin e Detit dhe Lëngun e Tij?

Mishi i mbetur i gjelit të detit mund të përdoret për përgatitjen e një lëngu të shëndetshëm që shfrytëzohet për...