livando

10 Erëzat Efikase Kundër Mushkonjave

Stina e verës sapo ka nisur. Më në fund! Tani mund t’i gëzohemi plazhit, shëtitjeve në natyrë, festave me miq,...

Limonata me Livandë – Si Ndihmon në Trajtimin e Stresit dhe Ankthit

Stresi dhe ankthi mund të jenë një aspekt i pashmangshëm i përditshmërisë sonë, dhe nëse nuk trajtohen në kohë, atëherë...

Pse Duhet të Provoni Qumështin me Lavandë – Pija Që Ndihmon Me Gjumin

Në këtë recetë AgroWeb.org ju njeh me mënyrën e përgatitjes së kësaj pije e cila nëse konsumohet përpara gjumit ka...

Llojet e Livandës – Cilën të Kultivoni dhe si të Kujdeseni për Këtë Bimë

Kopshtarët e kanë kultivuar dhe rritur bimën livandës që nga koha romake. Kjo bimë shumëvjeçare është një burim shërimi, vaji...