Lumturia

5 Arsye të Forta pse Gjumi i Drekës i Bën Mirë Shëndetit

Studimet thonë se gjumi i drekës i bën mirë organizmit. Sipas ekspertëve, të cilëve u referohet AgroWeb.org gjumi i drekës...

Njerëzit që Ecin Shpejt Janë më Pak të Lumtur

A e ke vënë re mënyrën se si ecën? Nëse je nga ata njerëz që ecën shpejt dhe përgjithësisht nxiton,...

Çfarë Kanë të Përbashkët Njerëzit e Lumtur

Studimet për rolin e lumturisë në mirëqenien e njeriut kanë marrë një hov të madh vitet e fundit. Ekspertët janë...

Zbuloni Sekretet E Një Jete Më Të Lumtur!

Nëse ngjarjet e vitit të kaluar ju kanë bërë të ndiheni të lodhur emocionalisht, nuk jeni vetëm. Kjo periudhë ka...