mashtrim

Biznesi i Dyshimtë i Maskave Kundër COVID-19 Në Instagram

Faqet të ndryshme që shesin maska në internet po mbijnë çdo ditë si kërpudha. Një studim i pavarur i cituar nga...

Çfarë Po Pini Vërtet – Mashtrimet me Lëngjet e Gatshme të Frutave Pa Fruta

Ndodh shumë shpesh që në markete gjen lëngje frutash të paketuara bukur dhe në kartona plot ngjyra! Duket sikur lëngu...