merluc

Kjo Lëndë Ushqyese Lufton Dobësimin e Kockave dhe Ankthin

Plakja mund të jetë një proçes i vështirë për trupat tanë,por nuk ka pse të jetë një luftë e vazhdueshme...

Kultura e Peshkimit – Mes Produkteve Dominon Karkaleci i Thellësisë Dhe Merluci

Flotat e peshkimit në vitin 2020 peshuan rritje dhe po kështu edhe zënia e peshkut. Të dhënat zyrtare të Institutit...