nga AgroWeb më 4 May, 2020

COVID-19 Shënon Shifrat më të Ulta që nga Fillimi i Epidemisë – Flasin Ekspertët

Pandemia COVID19 tashmë është një realitet që ka përfshirë botën që prej fillimit të Janarit dhe duket se do të zgjasë edhe për disa kohë. Megjithatë në vendin tonë ditën e sotëme rezultatet e testimeve kanë treguar një panoramë më pozitive të situatës. Sipas të dhënave nga ekspertët e ISHP, kjo javë ka shënuar përqindjen  […]

nga AgroWeb më 15 April, 2020

Ministria e Shëndetësisë Publikon të Dhënat e Reja – Shkon në 494 Numri i të Prekurve në Vend

Gjatë ditës së sotme Minsitria e Shëndetësisë bëri dhe përditësimin e të dhënave në lidhje me të prekurit me COVID-19 në vend. Zëvendës Ministria e Shëndetësisë, Mira Rakacolli ka bërë me dije për mediat se gjatë 24 orëve të fundit janë janë testuar 252 persona të dyshuar. Mes tyre 44 janë personel shëndetësor nga të […]

nga AgroWeb më 11 March, 2020

Masat e Reja Kundër Koronavirusit – Çfarë Duhet të Kini Kujdes

Pas përkeqësimit të situatës në Durrës ku pak orë më parë u shënua viktima e parë nga COVID-19, Ministria e Shëndetësisë ka vepruar me masa të reja. Çdo veprim i marrë ndihmon në sigurimin e shëndetit të qytetarëve si dhe në shmangien e infektimit të personave të tjerë. Thelbi i këtyre masave, që vijnë si […]