mjalti ne shqiperi

Pse Jo Lugë Metali për Mjaltin – Mësoni të Vërtetat

Të gjitha këshillat e ekspertëve për konsumin e mjaltit.  Këtë ndoshta nuk e dinit, por ka ekspertë që besojnë se...

Biskota me Arra dhe Mjaltë – Të Ëmbla dhe të Shëndetshme

Shija e mirë e mjaltit Shqiptar nuk ka të mbaruar dhe po kështu duhet të jenë edhe përdorimet e tij...

Mjalti në Rrezik nga Pesticidet, Europa i Ndalon – Po Shqipëria?

Mjalti është në rrezik si pasojë e pesticideve të bimëve që po helmojnë bletët. Europa do të ndalojë totalisht hyrjen...