mjek

A Mund të Hani Gjalpë Nëse Keni Diabet? Po, Por Kini Parasysh Këto Këshilla

Diabeti është një sëmundje kronike që kërkon kujdes të veçantë në zgjedhjen e ushqimit. Një nga pyetjet që shpesh vjen...

Arsyet perse vaksina kunder gripit ju duhet tani

Vaksinimi kundër gripit është një mjet i rëndësishëm për të mbrojtur shëndetin tuaj dhe të tjerëve nga komplikacionet e mundshme...

Sëmundjet e Zemrës Në Rritje: Mjeku Vargu Jep Këshillat Praktike Që Duhet Të Ndiqni

Sipas një studimi të Eurostat dhe Instat, rezulton se Shqipëria renditet e pesta në Europë sa i takon numrit të...

Koha e Duhur Kur Duhet të Shkoni tek Mjeku Nëse Jeni me Grip

Që jemi plotësisht në stinën e virozave dhe gripit ky nuk është ndonjë lajm i ri. Viruse të ndryshme qarkullojnë...