mjekesia

Pandemia solli rritje të shitjeve të vitaminave, kortizonikëve dhe antibiotikëve

Pandemia ka nxitur konsumin e një baze të gjerë produktesh farmaceutike që përfshin grupin e suplementeve, vitaminave, antibiotikëve, kortizonikëve, antikoagulant...

OBSH: Vaksinimi i punonjësve mjekësorë është prioritet

Organizata Botërore e Shëndetësisë bën thirrje që punonjësit mjekësorë të vaksinohen, sidomos në vendet e varfra. Sipas OBSH-së, në 17...

Raporti i Eurostat: Shëndetësia Në Shqipëri Më E Shtrenjtë Se Në Evropë

Shifrat e fundit të Eurosat-it, tregojnë se bazuar në fuqinë blerëse, shqiptarët shpenzojnë për shëndetin, 34 herë më shumë, se...