Mjekesia shqiptare

Pneumologu Arjan Mezini: Testimi dhe Trajtimi i COVID-19 në Çdo Spital të Vendit

Mjeku pneumolog Arjan Mezini tha për Euronews Albania se në kushtet kur kapacitetet e spitalit infektiv janë ezauruar dhe spitali...

Raporti i OECD: Mjekësia Shqiptare me Infrastrukturën me të Dobët në Rajon

Shqipëria rriti së fundmi me gati 20 për qind numrin e shtretërve për të përballuar pandeminë Covid-19, duke përshtatur një...