ndikimi

Studimi i Ri – Tingujt që Përmirsojnë Gjendjen Tuaj Shpirtërore

Ndoshta tashmë e dinit se dalja në natyrë për të marrë pak ajër të pastër dhe rreze dielli, është e...

Studimi: Mbipesha Dëmton Rëndë Kujtesën

Një hulumtim i kryer nga “CNR di Pozzuoli” dhe “Université Laval di Québec” dhe i botuar në “Nature Communications” studioi...

Mjekja Mira Xhixha: Sa të rrezikuar janë të sëmurët me astmë dhe alergji nga COVID-19

Me përhapjen e COVID-19 shqetësimi më i madh tek komuniteti i mjekëve dhe i shkencëtarëve ishin ata që konsideroheshin edhe...

Pandemia rrit papunësinë – Ndikimi i kufizimeve mbi bizneset dhe jetës publike

Organizata e Kombeve të Bashkuara për punësimin, ILO, botoi raportin e saj të shtatë për krizën e coronavirusit që nga...