Nertila Koka

Pulë me Kërpudha – Një Recetë e Veçantë nga Nertila Koka

Kur përmend Nertila Kokën menjëherë të vijnë ndërmend tingujt e ëmbël të këngëve të saj por jo vetëm. Këngëtarja e...

Receta e Kekut me Karrota nga Nertila Koka – Butësi dhe Shije

Pasioni i këngëtares së famshme Nertila Koka për gatimin është i njohur tashmë dhe recetat e saj janë gjithnjë të...

Buka e Shtëpisë – Receta e Shijshme nga Këngëtarja e Njohur, Nertila Koka

Melodia dhe zëri i saj kanë ndjekur ëmbël shqiptarët për vite me rradhë. Por këngëtarja e famshme shqiptare, Nertila Koka...