Ngarkesa emocionale

Si të Përballosh Fluksin e Lajmeve të Këqija

Kjo botë po shkon drejt fundit! Ky është mendimi i parë që të shkon ndërmend kur shikon një edicon lajmesh...

Presioni dhe Stresi i Shqiptarëve në Punë – Pasoja në Shëndet dhe Familje

Në Shqipëri, stresi në punë po shndërrrohet në një fenomen me përmasa serioze, shqetësuese. Konfirmimi vjen nga mjekë të shëndetit...