nitrate

Si të Dalloni në Shtëpi Nëse Shalqini ka Nivel të Lartë Nitrati

Sezoni i një nga frutave më të dashura të stinës, shalqinit, nisi dhe po vijon me debatet e shumta të...

Efektet Anësore të Mishit të Përpunuar – Çfarë Duhet të Dini

Mishi, salsiçet apo sallamet e ndryshëm me siguri janë zgjidhja për të shijuar një vakt e shumë prej jush. Megjithëse...

A Duhet të Shqetësoheni për Sasinë e Nitrateve tek Uji i Pijshëm?

Nitratet janë kimikate natyrale që gjenden në tokë, ajër dhe ujë. Ato gjithashtu përdoren si shtesa ushqimore për parandalimin e...