paisjet elektroshtepiake

Si të Pastroni Ventilatorin ose Kondicionerin në Mënyrë Efikase

Një ventilator ose kondicioner i ndotur jo vetëm që nuk e bën punën siç duhet, por është gjithashtu një rrezik...

Kondicionerët e Montueshëm apo Portativë – Cili Është më Efikas?

Kur kërkoni për një kondicioner të lehtë për t’u instaluar, pothuajse gjithmonë këshillohen kondicionerët portativë dhe jo versionet e tjera....

Kur Ta Përdorni Pjatalarësen Për Të Konsumuar Më Pak Energji Dhe Për Të Kursyer Më Tepër Para

Pjatalarësja është pa dyshim, një nga pajisjet që të kursen kohë dhe mund, vetëm me një të shtypur të butonit....