Pankreasi

Kurat dhe Ushqimet e Duhura për Pankreas të Shëndetshëm

Pankreasi është një organ i vogël që rrallë herë të vjen ndër mend. Pankreasi ka dy funksione bazë. Ky organ...

Hiperinsulina – Nga se Shkaktohet dhe si të Ruani Nivelin e Sheqerit në Gjak

Hiperinsulina lidhet me faktin se sasia e insulinës në gjak është më e lartë se nivelet normale. Edhe pse shpesh...

7 Simptomat e Kancerit Të Pankreasit – Cilët Janë Faktorët e Rrezikut

I njohur si “vrasësi i heshtur”, kanceri i pankreasit është jashtëzakonisht i vështirë për t’u dalluar. Kërkimet tregojnë se një...

Bimët Mjekësore Që Pastrojnë Stomakun Dhe Pankreasin – Si T’i Përdorni

Cilësia e jetës varet nga funksioni tepër i përpiktë i trupit dhe organeve. Por kjo nuk është gjithmonë e lehtë....

Pasojat Që Alkooli Lë Në Organzimin Tuaj?

Tridhjetë sekonda pasi keni konsumuar alkooli, ai futet në trurin tuaj duke shkaktuar ndryshime në gjendjen tuaj shpirtërore, duke ngadalësuar...