pasta

Cilësia, Përbërësit, Diversiteti – Pse Këto Makarona janë Zgjedhja e Profesionistëve të Kuzhinës

Në botën e gastronomisë, ku cilësia dhe freskia e përbërësve vendosin diferencën midis një gatimi të mirë dhe një vepre...

Pasta Sy – Shija e Dikurshme Kthehet me Recetën e Shpejtë

Dikur shiteshin në çdo cep të qytetin nëpër pastiçeri apo nga shitësit me karroca lëvizëse. Dikush i quante pasta sy...