perdorimet e avokados

Lëngjet me Avokado për Organizëm të Shkëlqyer

Avokado përmban 18 nga 22 aminoacidet e nevojshme për trupin e njeriut, por edhe shumë fibër. Rrjedhimisht ky frut është...

Salcë me Avokado, Kremoze Plot Vlera

Salca kremoze e avokados është magjike në shije dhe vlera. Ajo është perfekte për t’u shoqëruar me pite të ndryshme,...