perime ne shqiperi

Lulelakra Vjollcë Zbukuron Fermat Shqiptare

Tregu i frutave dhe perimeve është zakonisht një mozaik ngjyrash. Në vjeshtë e dimër, ky mozaik ka ngjyrat e tokës,...

3 Llojet e Sallatës Jeshile – Vlerat e Panjohura të Tyre

Sallata jeshile u kultivua për herë të parë në Egjipt, dhe më pas në Romën e lashtë. Mbase është e...

Romaneska, Perimja e Re e Fermave Shqiptare

Romaneska është një nga perimet me interesante që mund të gjesh në treg. Ajo bie menjëherë në sy për shkak...