Pertypja

Mënyra si Përtypeni Ndikon tek Shëndeti i Trurit – Zbuloni më Shumë

Forcat e krijuara kur përtypeni luajnë një rol në mënyrën se si funksionon trupi juaj. Përtypja dhe gëlltitja stimulojnë muskujt...

Zhurmat e Stomakut – Nga se Shkaktohen dhe si t’i Shmangni

Në një dhomë të qetë, gjatë një takimi, ndërsa bëni një prezantim të rëndësishëm para të gjithëve, disa zhurma dëgjohen...

Ja Sa Ngadalë Duhet Të Hani Për të Rënë në Peshë

Studimet më të fundit në lidhje me mbipeshën në Shqipëri, konfirmojnë se ky problem nis që në moshën 12 vjeçare....