nga AgroWeb më 22 July, 2022

Dëmet në Shëndetin Tuaj Nga Pijet me Sheqer të Shtuar

Shumë studime janë kryer për të hetuar lidhjen midis pijeve me sheqer dhe shëndetit. Por studimi më i madh që është kryer në rang pjesëmarrësish, në të cilin AgroWeb.org u mbështet, tregoi se gratë që konsumojnë një ose më shumë pije me sheqer në ditë, rrezikojnë të preken nga sëmundjet kardiovaskulare. Gratë që konsumuan pije […]

nga AgroWeb më 6 May, 2022

Pijet apo Ushqimet me Sheqer – Cilat ju Shëndoshin më Shumë

Pijet apo ushqimet me sheqer tashmë janë kudo dhe konsumohen nga shumica e njerëzve. Duke filluar që nga fëmijët e vegjël e deri tek më të moshuarit. Janë kthyer aq shumë pjesë e jetës së përditshme, sa efektet e tyre negative prej vitesh po shfaqen gjithnjë e më shumë. Këto ushqime dhe pije janë pa […]

nga AgroWeb më 18 August, 2021

Vetëm 1 Pije me Sheqer në Ditë – Çfarë Dëmi Shkakton në Zemër dhe Arterie

Gjenden kudo dhe na ndikojnë shumë më tepër sesa thjesht nivelin e peshës trupore, por edhe shëndetin e të gjithë organizmit. Pijet me sheqer ndonëse mund të mos i preferoni shpesh, padyshim që ju ka ndodhur t’i provoni herë pas here. Përtej shijes, nga këto pije ajo çfarë diskutohet shpesh edhe nga ekspertët është efekti […]