pijet alkoolike

Si Ndikon Duhani dhe Alkooli tek Shëndeti i Kockave

Pohimi që duhani dhe alkooli janë dy kombinime të dëmshme për trupin e njeriut është i njohur tashmë. Megjithatë konsumi...

6 Lloje Ushqimesh që Mund të Konsumoni për të Lehtësuar Simptomat që lë Alkooli

Mbas një nate gjatë të cilës keni festuar me miqtë dhe keni konsumuar shumë alkool, hidratimi është ajo çka ju...

Ponç Portokalli – Receta e Pijes së Nxehtë Dimërore

Ponçi është një pije alkoolike e shijshme dhe aromatike, që zakonisht shërbehet e nxehtë. Është ideale për t’u shijuar në...

A Mund të Konsumoni Verë Nëse Keni Presion të Lartë Gjaku?

Presioni i lartë i gjakut është një diagnozë e zakonshme që shumë njerëz janë në gjendje ta menaxhojnë duke jetuar...

Cilat Janë Llojet E Alkoolit Që Përmbajnë Më Shumë Kalori?

Protagonisti iambrëmjeve me miqtë, drekave dhe darkave të këndshme, alkooli është padyshim një element shumë i pranishëm në tryezat tona....

Liker Me Çokollatë – Shija Unike Që Nuk Duhet Të Mungojë Këto Festa

Likeri është një pije e distiluar alkoolike që mund të përgatitet me shije dhe aroma të ndryshme. Fjala liker vjen...