5 Articles Written0 Comments

6 Lloje Ushqimesh Që Mund Të Shkaktojnë Celulit

Celuliti edhe pse nuk përbën një rrezik serioz për shëndetin, mund të krijojë probleme estetike. Duhet të dini se celuliti...

Si Të Konservoni Limonët Në Mënyrën Më Të Thjeshtë

Limonët në kuzhina të ndryshme të botës shpesh konservohen për t’u përdorur më pas si erëza. Ato mund t’i përdorni...

Zbulohet bakteri i rrezikshem te salsiçet “Wudy”, AKU jep alarmin: Mos i hani, kthejini ku i keni blerë!

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka njoftuar për konstatimin e një bakteri të rrezikshëm në disa prodhime të markës së salsiçeve...

A Janë Shqemet Të Mira Për Organizmin – Lëndët Ushqyese, Përfitimet Dhe Rreziqet E Mundshme

Shqemja është një farë që cila rritet nga një pemë tropikale në Brazil, por tashmë kultivohet në vende me klimë...

A Mund Të Konsumoni Verë Nëse Keni Presion Të Lartë Gjaku?

Presioni i lartë i gjakut është një diagnozë e zakonshme që shumë njerëz janë në gjendje ta menaxhojnë duke jetuar...