nga AgroWeb më 2 Prill, 2020

Rrëshira e Pishës Për Organizmin, Gjakun dhe Imunitetin

Mjekësia popullore shqiptare është një thesar në traditën e vlerave kurative për shëndetin. Një nga përdorimet më unike shqiptare në botën e mjekësisë popullore është padyshim rrëshira e pishës. Në Shqipëri përdorimi i saj ka gëzuar një përdorim të gjerë në kurimin e shumë problemeve shëndetësore për dekada me radhë. Kjo substancë është përdorur prej […]

nga AgroWeb më 5 Janar, 2018

Shurupi Special i Luleve të Pishës

Shija dhe aroma shumë dimensionale e këtij shurupi e bën atë krejt të veçantë. Lulet e freskëta dhe jeshile të pishës janë ideale për përgatitjen e një shurupi që do të ndezë ngjyrën dhe shijen e ëmbëlsirës suaj të preferuar apo recetave të mëngjesit. Pisha ka pikun e lulëzimit të saj në mes të majit. […]