nga AgroWeb më 12 July, 2021

Uji në pishina nuk kontrollohet vazhdimisht, mungon zbatimi i rregullores

Mijëra shqiptarë frekuentojnë pishinat gjatë ditëve të nxehta të verës dhe kryesisht në fundjavë. Në të gjithë vendin ka rreth 200 pishina, shumica e tyre në Tiranë. Ndryshe nga plazhet, pishinat kanë një risk më të shtuar të përhapjes së infeksioneve.  Por, sa të sigurta janë këto ambiente në vendin tonë? Inspektorati Shtetëror Shëndetësor ka […]

nga AgroWeb më 2 July, 2020

Koronavirusi, Sa Të Sigurtë Jemi Në Det Dhe Pishina

Në redaksinë e AgroWeb.org mbërrijnë çdo ditë mesazhe të lexuesve që duan të informohen saktë mbi ecurinë e pandemisë dhe koronavirusin. Me ngrohjen e temperaturave dhe lehtësimin e masave, shqetësimi i rradhës i njerëzve ka të bëjë me detin, plazhin, rërën, e gurët, panorama e të cilave ngjall padyshim ndjesinë e normalitetit të dikurshëm. Pyetja […]