plakja e popullsise

Plakja e Popullsisë Në Shqipëri – INSTAT Tregon Për Një Rritje Mbi Mesataren

Popullsia e vendit po tkurret nga viti në vit, por brenda totalit grup mosha deri në 15 vjeç po tkurret...

Sociologu Gëzim Tushi Rendit Arsyet e Plakjes Së Popullsisë Shqiptare

Sociologu Gëzim Tushi tregoi në Euronews Albania disa nga arsyet e numrit të ulët të lindjeve dhe tendencës së plakjes...

Shqipëria Po Plaket – Mosha Mesatare Shkon Në 37 Vjeç

Viti 2020 ka regjistruat një statistike negative për vendin tonë sa i përket numrit të lindjeve që ka qenë më...

Plakja e Popullsisë, 4.7% Më Shumë Shtrime në Spitale

Teksa popullsia e vendit po tkurret me ritme të shpejta volumi i punës në spitale po rritet, pasi gjithnjë e...

Raporti i OKB – Sa Do Të Jetë Mosha Mesatare E Shqiptarëve

Sipas një skenari normal, pa rritje të emigracionit dhe rënie të lindjeve mosha mesatare e popullsisë Shqipërisë sipas projeksioneve të...