nga AgroWeb më 12 October, 2022

Metalet e Rënda Toksike – Tek Cilat Produkte që Përdorim Gjenden

Metalet toksike përbëjnë një kërcënim serioz për shëndetin e trupit dhe trurit të njeriut. Këto substanca gjenden në ushqim, ujë dhe ajër dhe shumë prej produkteve që gjenden në treg me të cilat ju, familja apo kafshët shtëpiake ndërveproni çdo ditë. Kërcënimi që na vjen nga këto metale toksike është serioz, por kjo nuk do […]

nga AgroWeb më 12 October, 2022

Metalet e Rënda Toksike – Tek Cilat Produkte që Përdorim Gjenden

Metalet toksike përbëjnë një kërcënim serioz për shëndetin e trupit dhe trurit të njeriut. Këto substanca gjenden në ushqim, ujë dhe ajër dhe shumë prej produkteve që gjenden në treg me të cilat ju, familja apo kafshët shtëpiake ndërveproni çdo ditë. Kërcënimi që na vjen nga këto metale toksike është serioz, por kjo nuk do […]