popullsia shqiptare

Popullsia Shqiptare po Plaket. Numri i Lindjes së Fëmijëve në Rënie

Në Shqipëri, sipas një studimi më të fundit, është vërejtur një plakje me ritme të shpejta e popullsisë. Studimi thekson...

93.1% e shqiptarëve të prekur nga sëmundjet kronike, shkak kequshqyerja

Pavarësisht rritjes së jetëgjatësisë, rritja e sëmundjeve kronike dhe jo të transmetueshme është shndërruar në një kërcënim global. Çdo vit...