nga AgroWeb më 8 May, 2018

Suxhuku i Gjakovës – Krenaria e Cilësisë Kosovare në Evropë dhe Amerikë

Produktet autentike shqiptare po tërheqin gjithnjë e më shumë vëmendjen e kujtdo që adhuron ushqimet me shije të mirë dhe unike. I tillë është padyshim suxhuku i Gjakovës. Aroma fantastike, shija e plotë dhe pikante e kanë bërë atë një nga produktet më të preferuara dhe më popullore në trevat e shqiptarëve. Si një mall […]

nga AgroWeb më 28 February, 2018

Vjen Brand Albania – Vula e Cilësisë së Vërtetë Shqiptare

Me aromë e shije Shqipërie. Me pasaportë cilësie. Me traditë e vlera. Bekimi që natyra i ka falur Shqipërisë do të ketë një emër, Brand Albania që do të thotë Produkt Cilësor Shqiptar. Për herë të parë do të ketë një vulë garancie për produktet më cilësore nga i gjithë vendi. Një trupë e çertifikuar […]