pure patatesh

Pure Patatesh me Djathë dhe Mish të Pjekur në Furrë – Shije e Veçantë

Të provosh shije të reja është pa dyshim gjithnjë një kënaqësi e veçantë. Recetat e puresë së patateve janë zakonisht...

Receta Speciale e Puresë Së Ftohtë

Perfekte si meze e shoqëruar me bukë të thekur ose pite, por mund edhe të shërbehet me perime apo mish...

Si të Përgatisni Purenë më Kremoze me Patate

Në artikullin e sotëm do të flasim për patatet, pasi recetat me to përveçse janë shumë të shijshme nuk kanë...

Spirale Patatesh Të Skuqura – Imagjinatë Dhe Shije Në Tryezë

Patatet e sidomos ato të skuqurat nuk mungojnë në tavolinat ku festohet. Kjo për shkak të gezimit që sjellin si...

Pure Patatesh Me Djathë e Pjekur Në Furrë

Pureja me patate është një nga ushqimet më të shijshme të cilës nuk i thotë ‘jo’ as një fëmijë e...