qepe e kuqe

Një Mënyrë e Re e Përgatitjes së Taratorit në Shtëpi

Taratori është një ndër gatimet më të thjeshta e të freskëta të traditës. Përgatitet shumë lehtë duke bashkuar kosin, kastravecin...

Si Të Përgatisni Salcën e Famshme Të Avokados

Njeriu ka nevojë për ushqim dhe pije për tu ushqyer, për të qenë në formë dhe për të mbijetuar. Kjo...

Makarona Me Domate Qershi, Açuge Dhe Qepë

Kur idetë në kuzhinë janë të pakta, por dëshira për një pjatë të shijshme është e madhe, AgroWeb.org ju vjen...

Qepë të Kuqe Turshi, Shija Shqiptare Plot Vlera

Qepët e kuqe turshi gjallërojnë shumë gatime të ndryshme dhe ofrojnë ngjyra mjaft të këndshme që zbukurojnë tryezën. Qepët turshi...