Qershite e Zeza

Të Shijshme dhe Plot të Fshehta – 6 Kuriozitetet më Interesante Rreth Qershive

Të lëngshme, të freskëta dhe të shijshme, qershitë janë një simbol i vërtetë i stinës së ngrohtë. Vetëm në pak...

Qershitë e Zeza të Beratit – Tradita e Vërtetë e Frutave Shqiptare

Sezoni i qershive ka nisur ëmbël këtë vit, ku prodhimi duket si i bekuar nga natyra kjo pasi qershitë këtë...

Kek i Butë me Qershi dhe Kos – Ëmbëlsi e Mrekullueshme

Receta  e kekut me qershi dhe kos është e thjeshtë dhe e mrekullueshme. E veçantë për nga butësia që i...