nga AgroWeb më 30 March, 2020

Kriza e Covid 19 – Çfarë Do Kompensojë Qeveria Që Familjet Të Përballojnë Shpenzimet

Që kur rastet e para të të infektuarve me Covid-19 u evidentuan në vend, jeta e qytetarëve është kufizuar për të parandaluar dhe për të ngadalësuar përhapjen e virusit në popullatë. Të vetmet aktivitete që aktualisht operojnë janë ushqimoret, furrat e bukës dhe farmacitë, ndërkohë që qarkullimi është kufizuar edhe me një fashë orare. Ndalimi […]

nga AgroWeb më 4 April, 2019

Pas Protestës së Fermerëve, Qeveria Vendos Kompensim për Qumështin

Pas protestës së fermerëve, të cilët kundërshtojnë skemën e re të kompensimit të TVSH-së, Këshilli i Ministrave ka miratuar sot një vendim, sipas të cilit parashikohet që qeveria të japë një financim të dedikuar për fermerët që prodhojnë dhe shesin qumësht. Lajmi është bërë i ditur nga Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Bledi Çuçi […]