nga AgroWeb më 1 Qershor, 2020

Me Sytë Nga Qielli, 3 Eklipse Në Qershor Dhe Korrik

Qielli në muajin qershor dhe korrik pritet të ofrojë tre spektakle natyrore. Bëhet fjalë për eklipsin hënor që pritet të ndodhë në datat 5 qershor, 21 qershor dhe 5 korrik. Kjo periudhë kohore quhet ndryshe stina e eklipseve dhe ajo pritet të përsëritet sërish në vitin 2029. Hera e fundit kur ky fenomen u shfaq […]

nga AgroWeb më 6 Qershor, 2019

Spektakël në Qiell, Jupiteri i Afrohet Tokës – Kur dhe Çfarë Pritet të Ndodhë

Këtë muaj qielli do të dhurojë një spektakël të vërtetë dhe surprizues si kurrë më parë. NASA këtë muaj ka një mesazh për të gjithë adhuruesit e hapësirës prandaj mbani sytë nga qielli. Parashikohet që me datën 10 qershor planeti Jupiter do t’i afrohet shumë orbitës së tokës duke dhuruar një pamje mahnitëse. Duke qënë […]