qumesht dhie

Djathi i Napës, më i Shëndetshmi – Receta e Përgatitjes në Shtëpi

Djathi i Napës është një ndër djathrat më të veçantë, i përgatitur kryesisht në zonat rurale të vendit. Ai gjendet...

Si të Përgatisni Djathin e Dhisë të Freskët Vetë në Shtëpi

Pak më i fortë dhe me një shije ndryshe, djathi i dhisë është një nga produktet e bulmetit që shijohet...

Shëndeti i Lëkurës Fillon nga Pastrimi i Duhur i Saj – Çfarë Duhet të Dini

E dinit se sipas mjekëve fytyrën duhet ta lani të paktën dy herë në ditë, çdo mëngjes dhe çdo mbrëmje....