raste kontakti

COVID-19: Çfarë Duhet të Dini Për Analizat e Kontrollit

Analizat për të parë, nëse jeni prekur apo jo nga SARS-CoV-2 janë kushti kryesor për parandalimin e pandemisë. Por sa...

Kontaktet e Personave me COVID-19: Shqetësimet e Qytetarëve dhe Këshillat e Mjekëve

Shqetësimi i qytetarëve, të cilët kanë pasur kontakte me persona pozitivë me COVID-19 ka rritur edhe kërkesën për bërjen e...