nga AgroWeb më 16 September, 2022

Bukë me Miell Irmik – Shije dhe Shëndet në Një Recetë

Të bësh bukë në shtëpi është një traditë e vjetër, por njëkohësisht shumë e dashur për këdo q ëpërlqen gatimin dhe ushqimin e mirë. Të gjithë e mbani mend aromën e bukës së sapo pjekur apo koren e ngrohtë që mund ta këpusni me duar sapo ajo del nga furra. Një recetë të tillë, plot […]

nga AgroWeb më 28 July, 2022

Bukë me Kollomboqe – Shija e Vjetër e Traditës në Tryezat Tuaja

Edhe pse bukën e misrit mund ta keni provuar në shumë mënyra, kjo mbase mund të jetë më e shijshmja Kjo është një recetë tradicionale e Kosovës, të cilën AgroWeb.org e sjell për lexuesit e saj. Kollomboqet nuk janë asgjë tjetër veçse misrat, të cilët të bluar përdoren për përgatitjen e kësaj buke. Mënyra tradicionale […]