receta me mish

Eskallop me Birrë – Receta e Veçantë me Mish Viçi

Vetë fjala ‘eskallop’ e ka origjinën në Francë dhe u fut në terminologjinë e kulinarisë në shekullin e 17-të. Domethënia...

Mish Viçi Me Salcë Dhe Kërpudha – Receta e Shpejtë

Mishi pa dyshim është një nga pjatat e preferuara për çdo shqiptar. Por shpesh sfida që amvisat kanë është përgatitja...

Kotoleta me Brinjë Qengji – Si t’i Përgatisni

Qengji në tryezat e ditës së Pashkëve është një nga ato tradita që vazhdojnë ende dhe e gjejmë në shumë...